Колишній глава Радянського союзу Михайло Горбачов розповів, чого дійсно боїться президент РФ Володимир Путін.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Горбачов розповів, що Путін у свій час дуже багато веселився, зокрема і пиячив та танцював. Проте жодного разу не спробував себе у космосі.

"Веселощів у нього багато. І пиячить, і танцює, і літає, і плаває, ну все що можна робить. Ось тільки в космос боїться. Тоді ж всі писатимуть: "Володимир Володимирович, може не повертайтеся, зробіть ласку народу!" - зазначив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того Горбачов розповів, про декілька зустрічей з Путіним. Так, за його словами він проводив кілька зустрічей з очільником Кремля, проте вони були неофіційними, а більш дружніми.

"Йдемо ми з цих наметів, які в Кремлі розташовані, де відзначали День Росії. Переходимо по дорозі в Кремлівський палац. І раптом я дивлюся: щось мої супроводжуючі засмикалися, зупинилися, - зазначив Горбачов.

Він також розповів, що Путін тричі призначав зустріч з ним, проте вони так і не відбулись.

"Після цього я зробив висновок, що я напрошуватися не буду. І після цього - все", - заявив він.

Разом з тим варто відзначити, що білоруський президент Олександр Лукашенко вирішив порадитися з керівництвом країни. Так, було проведено нараду присвячену тиску Російської Федерації і незалежності Білорусі.

Відомо, що засідання пройшло кілька днів тому, до того, як президент Білорусі на прес-сконференции заявив, що "суверенітет є для Білорусі святим поняттям". На порядку денному стояло питання, що робити в умовах тиску з боку російської сторони.

За словами джерела, вирішили "до кінця стояти за незалежність", і це рішення підтримали всі присутні. Інший співрозмовник видання зазначив, що "деякі люди з уряду висловлювали думки, що на податкові маневри потрібно відповідати не нарадами, а реформами".

Варто нагадати, що президент Білорусі Олександр Лукашенко нещодавно досить різко висловився про політичну ситуацію в Україні:

"Я сказав Путіну, що ми скоро будемо Бога молити, щоб там НАТО стояло, а не ці відморозки-націоналісти", заявив Лукашенко російським журналістам, припинивши всі розмови про приєднання країни до Росії.

Нагадаємо, Путін знову розцілував школяра.

Як повідомляв "Знай.ua", Путін буде шантажувати США.

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна назвали країни, по яким буде нанесено удар.

"Путін. Війна" - Презентація доповіді за матеріалами Бориса Нємцова