Начальник кримських і донецьких бойовиків знову взявся за старе. Володимира Путіна користувачі соцмереж висміяли за нові "ніжності" з дітьми. Багато хто може пригадати ті кадри, де російський президент цілує хлопчика в живіт, але в цей раз все вийшло трохи по-іншому.

Про це стало відомо завдяки фотографіям, які опублікували російські ЗМІ.

«Куди полетимо?»: Путін зустрівся з хлопчиком Артемом, бажання якого — побачити Пітер з висоти пташиного польоту — обіцяв виконати, і подарував йому вертолітну прогулянку над містом», — повідомив журналіст з «кремлівського пулу» Дмитро Смирнов, пише портал "Политека".

Більш того, російські пропагандисти також опублікували фото, на якому Путін цілує маленького хлопчика прямо на очах у натовпу. Це стало причиною їдких коментарів з боку користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Шоу лицемірів», «ганьба», «політична орієнтація», «чарівник, блін», «дід дістав піаритися на дітях», «в пупок цілував? Ні. Тоді це не справжній хлопчик», «Яке звання у хлопчика?», «не хлопчик, а лейтенант переодягнений», — пишуть вони.

Варто нагадати, що президент Білорусі Олександр Лукашенко вступив в суперечку з лідером РФ Володимиром Путіним і образився на нього у прямому ефірі. За словами білоруського президента, умови газозабезпечення його країни гірше, ніж у Німеччині, і це незважаючи на те, що Росія – головний економічний партнер Білорусі.

Путін сказав, що члени Євразійського союзу, зокрема Білорусь, мають великі привілеї в порівнянні з іншими країнами, зокрема – стосовно цін на газ. Путін заявив, що в Німеччині вартість російського газу становить 250 доларів за тисячу кубометрів, а в Білорусі – 129 доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході засідання "Великої двадцятки" в столиці Аргентини Володимир Путін разом з Еммануелем Макроном обговорили військовий конфлікт на території України і Сирії, говориться в прес-службі Кремля.

Нагадаємо, на саміті G-20 забули про Макрона: курйозне відео.

Як повідомляв Знай.uа дякуюмо, що не в ступі: стало відомо, як Меркель летіла на саміт в Аргентину.

Знай.uа писав, Трамп не встиг приїхати на саміт G20 і вже начудив: епічні кадри.