Путіна, як ми вже писали раніше, не люблять навіть в Росії. Його політика давно вичерпала себе, себя, агресивна зовнішньополітична поведінка компрометує цілу Росію в очах всього світу, і більш того – Путіна на троні вже не хочуть навіть самі росіяни. А головний опонент і ворог президента РФ, опозиціонер Олексій Навальний, і зовсім розійшовся. Каже, у тому, що Українська церква відокремлюється і знаходить автокефалію, винен Путін "і його ідіоти". Таку точку зору російський політик висловив у своєму Twitter.

"Сьогодні відбудеться подія історичного масштабу. Розкол. Собор в Києві завершить створення Помісної церкви в Україні. РПЦ втратить до половини "живих" парафій",– написав Навальний.

Опозиціонер вважає, що це Путін за кілька років зруйнував те, що створювалося століттями".

"Те, що створювалося сотні років було зруйновано Путіним і його ідіотами за чотири роки. Путін – ворог "руського миру", – підкреслив він.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Третя світова війна неминуча: у Путіна назвали країни, за яким збираються нанести удар.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Отже, нова війна повинна бути приблизно такою ж. Значить, ми повинні рятувати росіян або російськомовних, або навіть православних. Значить, війна повинна бути на території, де російськомовні люди живуть компактно, а це Україна, і Путін може почати ескалацію, або ж Північний Казахстан, Східна Естонія, Рига і Білорусь. Те, що наші можуть атакувати Естонії або Латвії, мені здається, що ступінь божевілля ще до цього не дійшла, тому що ці країни є членами НАТО, і зрозуміло, що це може призвести до світової війни. Залишається Північний Казахстан і Білорусь", – таку заяву зробили у Путіна.

Наш портал раніше повідомляв, що з Путіна вийде новий Гітлер – у Турчинова попередили про терористичні плани Путіна. Захоплення України для нього – тільки початок. Росія як і раніше, прагне підпорядкувати і знищити країни світу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Європейський Союз є метою російських агресивних дій.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під час свого виступу Путін порадив росіянам більше працювати і не сподіватися на підтримку від держави.

"Знай.uа" писав, що Президент Петро Порошенко розповів, яке покарання чекає Росію за порушення міжнародного законодавства і викрадення українських моряків і морських судів.