Путін продовжує виконувати бажання російських дітей. На цей раз в руки президента попався хлопчик Артем з Ленінградської області.

Російський президент подарував дитині, з панського плеча, політ на своєму вертольоті.

Бажання Артема Пальянова він пообіцяв виконати ще на форумі "Доброволець". Артем мріяв побачити Санкт-Петербург з висоти пташиного польоту.

Перед початком Ради з культури, який проходив в Костянтинівському палаці в Північній столиці, Путін зустрівся з Артемом, його братом і татом.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Президент поговорив з дітьми за чашкою чаю і привітав з наступаючим Новим роком. Хлопцям дозволили дістати з-під президентської ялинки подарунки, серед яких була і Спаська вежа Кремля. Приємне було те, що башту доверху набили цукерками.

Володимир Путін запитав дитину про те, як йому спало на думку оглянути Петербург з повітря. Тяжкохворий хлопчик відповів, що будь-яке місто цікаво побачити зверху.

Потім російський лідер показав дитині маршрут, яким йому належить пролетіти, і вони разом розпакували подарунки. Володимир Путін проводив хлопчика до вертолітного майданчика.

Після цього Артем з братом вирушили на вертолітну екскурсію над Пітером.

Як повідомляли російські ЗМІ, під час польоту дитини пустили в кабіну пілота, а більше усього йому сподобався вигляд "Лахта-центру" з висоти.

"Очікував, що буде красиво, але не настільки", — розповів хлопчик.

Хлопчик розповів @Lshort про свої враження від польоту на президентському вертольоті:

[quote author=""]"Місто побачили зверху: Петропавловську фортецю, Ермітаж, стадіон новий футбольний

Відзначимо, не всім дітям поталанило на форумі "Доброволець". Особливо хлопчику, який стояв на сцені поруч з Путіним. Знайшовши момент в самому кінці, він підійшов до президента і попросив його про селфі. Поки Путін думав, момент був упущений найфатальнішим чином. Тут же підбігли ще кілька людей з телефонами, навколо виріс ліс і рук і селфі вийшло так собі.

Нагадаємо, Путін показав відпочинок одразу з двома чоловіками.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мережі ефектно нагадали про дружбу БПП з Путіним.

Також "Знай.uа" писав, глава МЗС Австрії зіпсувала репутацію і собі, і Путіну.