Парубій заявив, що СБУ та ДБР "без запрошення" зайшли до Ради та заблокували тестування сенсорної кнопки для оновленої системи голосування депутатів. Про це на брифінгу розповів спікер парламенту Андрій Парубій.
Слідчі Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України проводять слідчі дії у Верховній Раді, як вважає Парубій, це є рейдерським захопленням, адже силовики заблокували роботи з тестування сенсорної клавіши у Верховній Раді.

Андрій Парубій
Андрій Парубій

"За 10 хвилин до того, як повинно було початися загальне тестування, коли 450 працівників Верховної Ради готові були зайти в зал і провести це тестування, в приміщення Верховної Ради без запрошення, без офіційного попередження, без рішення суду зайшли 12 слідчих, працівників Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань", - заявив Парубій.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Парубій
Андрій Парубій

Парубій буквально відтворив події, що відбувались у Раді, похвилинно. Спочатку, за його словами, вони зайшли в комп'ютерний центр, сказали, що проводяться слідчі дії й заблокували роботу комп'ютерного центру. А потім дали вказівки силовим підрозділам не впускати нікого з представників апарату в залу.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Ткаченко пригрозив судом Порошенку: "Мені соромно за цього президента більше, ніж за Януковича".

Як повідомляв Знай.uа Томенко зірвав маски з кандидатів: олігарх і президент – речі несумісні, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, Гриценко кинув виклик Зеленському: українці повинні почути.