Перший президент України розповів, що у Віктора Януковича була ідея, схожа з нинішньою Зеленського. Він розкритикував чинного главу держави за ідею переїзду, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, він не згоден із Зеленським і не вважає "ауру" на Банковій поганий і повністю розкритикував ідею з переїздом офісу президента.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Негативно. Треба шукати не місце, а державне рішення. Рішення, які будуть захищати Україну, можна брати де завгодно – навіть на вулиці", - розповів він.

Кравчук дав пораду Зеленському, щоб той не гарячкував і працювати там, де буде більш продуктивно.

"Тоді в шахту треба йти, там краще атмосфера. Там створені відповідні умови. Я не думаю, що в Українському домі, де був музей Володимира Леніна, атмосфера краще. Там дух відповідний. Є оснащений офіс. Треба працювати, приймати рішення адекватно української ситуації, захищати Україну, бути президентом України і не думати, де сидіти", - додав перший президент.

Крім того, Кравчук пригадав, як у Віктора Януковича в часи його президентства була ідея можливості переїзду АП.

"Перенесення за межі Києва, десь на околицю, де велика територія, під'їзди, щоб не заважати людям жити і працювати, тому що тут, коли приїжджає делегація, ми стоїмо, вибачте за слово, рак… У Києві можна знайти багато красивих місць, ще не зайнятих, а тут зробити місце відпочинку. Старий Київ, Печерські пагорби, історія, люди ходять… Можна розвивати туризм", - розповів він.

Кравчук переконаний, що ауру змінюють люди, а не місця.

"Треба це розумно, цивілізовано, кваліфіковано зробити, а не просто – ми хочемо переїхати в Український дім. Повітря не годиться? Аура не годиться? Так не можна ставити питання! Ауру змінюють люди", - підсумував екс-президент.

Нагадаємо, у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом".

Як повідомляв Знай. ua, суд скасував перемогу самовисуванця за позовом "Слуги народу".

Також Знай. ua писав, що у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді.