Доки українці чесно працюють та платять податки у бюджет, дехто цей бюджет спустошує та дивним чином уникає відповідальності.

Про масштабну схему з розкрадання сотень мільйонів народних гривень пише на сторінці в Facebook спільнота "Київ Проти Корупції".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Євген Бамбизов, очолює Офіс великих платників податків - зараз головний і перспективний "схемщик" за розкрадання державних коштів в Україні! На хвилиночку – дві третини надходжень до бюджету країни. Чи не в бюджет? А на пряму в касу Порошенко? Принаймні значна частина цих коштів. Треба сказати, що Бамбизов якось дивно уцілів при "зачистці" Матіосом "харківського куща" податківців. Затримали практично всіх "старших" товаришів Бамбизова, які керували його "схемотехнікою", а самого Бамбизова не чіпали. Може бути, він також як Насиров просто "здавав" старших товаришів? Тому і вцілів? Не виключено", - йдеться у пості.

На думку авторів, в одинці Бамбизов не працював, звичайно ж мав спільників, серед яких виділяють Ніну Южаніну, яка очолювала комітет ВР з податків та саме вона просувала скандальний закон, що стосується євроблях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Саме так ця команда викачувала з держави сотні мільйонів доларів. Але звісно, як пояснюють автори, усе це відбувалось під прикриттям.

"Замітали сліди подільники - Ломака Євген (в. о. заступника начальника Офісу Платників податків) та Бондар Лариса (перший заступник начальника Офісу Платників податків). Завдяки цим шавкам відбувався кругообіг бариг в Україні останні 5 років! Порошенко і Кононенко у своїй частці, Бамбизов з Южаніною - у своїй, а пішаки Ломака і Бондар їдять свої недоїдки з держбюджету". - йдеться у статті.

Але ж це народні гроші, які крадуть просто з наших кишень, кошти тих, хто працює та платить податки. І ця зграя шахраїв і досі "висмоктує кров з країни, поки ніхто нічого не робить!".

Евгений Бамбизов, возглавляющий Офис крупных плательщиков налогов - сейчас главный и перспективным «схемщик» по...

Geplaatst door Київ Проти Корупції op Dinsdag 27 augustus 2019

Нагадаємо, одіозний чиновник шокував своїм мільйонним автопарком.

Як повідомляв раніше Знай.ua, європейський експерт пояснив необхідність включення витрат на доставку в формулу Роттердам+

Також портал Знай.ua писав, що періодичні нападки на мера Одеси Геннадія Труханова не відображають реальної суті речей.