27 серпня Володимир Зеленський переступив рубіж в 100 днів свого президентства. Багато хто почав складати перелік того, що Володимир Олександрович виконав, а що ні. Хтось порахував, що став жити краще, хтось боязко "підібгав хвіст". Відомий політолог Юрій Романенко і зовсім висловився про ниття людей, які почували себе добре при Петрі Олексійовичі, повідомляє портал Politeka.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Про це Романенко повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Знаєте, на що гидко дивитися на це вічне ниття в минулому адекватних людей, які непогано себе почували при Пороху. І ось, с*ка, відкрився у цих людей інсайт - раптом вони побачили, як все х*йово. І, виявляється, все можна. І тепер такий критичний п*здьож вони називають не зрадофільством, як при Порошенку, а «патріотичною критикою», «викликанням до голосу розуму», та іншої совісті, яка у них дрімала, можна сказати, посопувала, а іноді скромно пососувала всю каденцію Порошенка - цього батька нації, яка нація оцінила аж 8% на виборах в Раду. Так я хочу запитати - хлопці, а на що ви сподіваєтеся?"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Політолог переконаний, що за ці 3 місяці нічого не змінилося. Ті, кого Порошенко посадив "на потоки", так там і сидять. Принаймні до того моменту, поки не запрацювала нова Верховна Рада. А якщо Зеленський нічого робити не буде, то там сядуть нові люди.

"І все, що вам потрібно буде зробити - засунути в д*пу свої ображені язики і вписатися в нові потоки".

Романенко щиро дивується, на що ми сподіваємося:

"Що знову хтось на своєму горбу брудну роботу зробить? Так її не буде. Дурних нема. А якщо раптом вона дивом з'явиться, то вона по*меет вас першими"

В коментарях стали висловлюватися українці:

"Сто відсотків! Всі п'ять років будь-які висловлювання проти влади були практично поза законом", "А найприємніше - спостерігати, як їх стовідсоткові прогнози навіть близько не збуваються", "Взагалі-то, це нормально, що в суспільстві існують різні течії й погляди на події і на майбутнє.", "Парад не такий. Ось головна проблема".

Нагадаємо, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що запрошена Зеленським реперка Аліна Паш на День Незалежності збурила українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що архівні фото Олени Зеленської потрапили в мережу.