Андрій Парубій, депутат від "Європейської Солідарності" повідомляв, що 23 і 27 серпня Генеральна прокуратура України здійснювала слідчі дії у Верховній Раді.

ДБР заблокувало систему "Рада-3", і це, на думку Парубія, є тиском на Верховну Раду.

Роман Труба, керівник державного бюро розслідувань, відповів на цю заяву і пояснив, чому в Раді проводилися слідчі дії, передає Telegram-канал Шептун.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слідчі ДБР та співробітники оперативного підрозділу СБУ проводили огляд центру управління системою "Рада". Ніяких обшуків в парламенті скоєно не було, передав Труба.

Нагадаємо, раніше Парубій валить важливу реформу: політолог закликав українців прокинутись, "так бомблять л*хів".

Також Знай.uа писав, що Парубій, Луценко, Пашинський, Портнов і Лукаш розкажуть всю правду на допитах.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Разумков зробив те, чого українці ніяк не чекали: що наговорив чолі "Слуги народу" Парубій.