У середу, 28 серпня, виповнюється 100 днів, коли Володимир Зеленський перебуває на посаді президента України. З нагоди цього глава держави дав розгорнуте інтерв'ю актору Станіславу Боклану.

Інтерв'ю покажуть на телеканалі 1+1 в суботу, 31 серпня, о 20:15. Відповідний анонс вже з'явився у мережі, зокрема, його опублікувала студія "Квартал 95" своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вже зовсім скоро буде 100 днів, як Володимир Зеленський є президентом України. За цей час в українців з'явилося багато запитань. Наприклад: Що було зроблено для країни за цей час? Які смс пише Зеленському Коломойський і що Андрій Богдан постійно шепоче на вухо?", - йдеться у підписі до відео.

"100 днів президентства Володимира Зеленського"

Вже зовсім скоро буде 100 днів, як Володимир Зеленський є президентом України. За цей час в українців з'явилося багато запитань. Наприклад: Що було зроблено для країни за цей час? Які смс пише Зеленському Коломойський і що Андрей Богдан постійно шепоче на вухо?

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще
Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Dinsdag 27 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У промо-ролику Станіслав Боклан звертається до Зеленського: "Доброго дня, пан Президент Голоборо… Вибачте. Зеленський. Це я, ваш колишній прем'єр-міністр". Зазначимо, що Боклан зіграв у серіалі "Слуга народу", де виконав роль прем'єр-міністра країна за президентства Василя Голобородька (його зіграв Зеленський).

Раніше перший президент незалежної України Леонід Кравчук назвав перші 100 днів президентства Зеленського унікальними. За словами Кравчука, чинна влада робила усе, аби перешкодити його діяльності. Так, Зеленський опинився без підконтрольного парламенту, силових структур й інших важливих державних органів.

Нагадаємо, Знай.uа знайшов пророче відео: Зеленський та Комаров про все домовилися, Діма - новий прем'єр?

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, промову Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.