Президент України Володимир Зеленський неодноразово заявляв про те, що його головне завдання в політиці - це припинення війни на Донбасі та звільнення українських в'язнів з полону РФ. Сам Зеленський дав чітко зрозуміти, що він не буде прислухатися до умов президента Росії Володимира Путіна щодо Донбасу.

Про це заявив дипломат Олександр Хара, передає 24 канал.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Володимир Зеленський дав чіткі меседжі західним партнерам, що зовнішній курс на вступ до НАТО і ЄС – незмінний. Ніякого повернення до сфери впливу Москви не відбулося", – наголошує Олександр Хара.

Президент України Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами дипломата, указ Зеленського про спрощене надання іноземцям, зокрема, росіянам, українського громадянства – потужна відповідь Путіну на його закони про надання громадянства РФ жителям Донбасу. Захід позитивно сприймає рішення Зеленського. До того ж глава держави незабаром зустрінеться з президентом США Дональдом Трампом.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Оскільки ми перебуваємо у стані війни із Росією, то хотілося б бачити швидшу реакцію Зеленського на події. Приміром, відповідь щодо можливого повернення Росії в G7 була після певної паузи. Якщо мовчиш, наголошує він, то паузу заповнюють вороги або опоненти в середині країни", - зауважив експерт, говорячи про те, що варто було б змінити Зеленському.

Нагадаємо, колега Зеленського розклав по поличках закон про мову: що не так на думку колишньої зірки КВК.

Як повідомляв Знай.uа, "Зеленський за ці 100 днів зробив набагато більше, ніж очікувалося": підводимо перші підсумки правління президента.

Також Знай.uа писав, Трамп офіційно підтвердив зустріч Зеленським: названо точну дату і місце.