Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп запланував зустріч з українським колегою Володимиром Зеленським наступного місяця.

Про це заявив радник з питань національної безпеки США Джон Болтон під час свого візиту в Україну.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За попередніми даними лідери двох країн зустрінуться у Польщі (Варшава) у вересні. Більш точної дати поки що не називають.

Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Володимир Зеленський

Відзначимо, що радник Трампа зараз перебуває з робочим візитом у Києві. Болтон намір провести зустрічі з представниками української влади, які, як він сподівається, будуть продуктивні.

Також додамо, що в кулуарах G7 Трамп висловив свою думку стосовно того, кого насправді вважає винним, що Путін відібрав Ерим в України. А винним американський лідер нащиває свого попередника Барака Обаму, який, за його словами, був надто слабкодухим та дозволив цьому статися і не зміг уього зупинити.

"Якби це сталося за мого правління, я б казав: Вибачте, друзі, я зробив помилку", - сказав Трамп.

Нагадаємо, ствло відомо, хто увійде до складу парламентської коаліції разом зі Слугою народу.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, у Зеленського презентували нову систему голосування у Верховній Раді, тепер кнопкодавство відійде в історію.

Також портал Знай.ua писав, що президент Зеленський звільнив свого радника Стефанчука.