Президент США Дональд Трамп заявив, що Росія хоче отримати від Америки економічну допомогу. І навіть аргументував чому. Він повідомив це на тлі новини про недавнє запрошення російського лідера Володимира Путіна в Вашингтон.

Трамп повідомив, що Америка за час його уряду досягла багатства і тому Росія хоче допомоги. Про це він заявив у суботу, 27 жовтня під час виступу перед своїми прихильниками в штаті Іллінойс.

"Не забувайте, що Росія хоче нашої допомоги в економічному плані. Адже ми домоглися такого багатства: я виконав дійсно хорошу роботу. Росія хоче нашої участі ", – заявив Трамп.

Також президент США висловив своє обурення тим, що Німеччина платить Росії за будівництво газопроводу "Північний потім-2" та одночасно просить у Вашингтона захищати її від Москви.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Американський президент Дональд Трамп заявив, що найгірше подія, яка сталася з Росією - його перемога на президентських виборах в 2016 році.

Про це лідер США заявив в Північній Кароліні, прямо під час зустрічі з виборцями, передає Fox News.

"Я скажу вам ось що: найгірше, що трапилося з Росією-це те, що я переміг на виборах", - зазначив Трамп.

Крім того, американський президент зазначив, що США будуть продовжувати домагатися позитивних результатів у взаємодії з Росією та іншими країнами.

Нагадаємо, Трамп назвав свою перемогу на виборах "найгіршою подією" для Росії.

Як повідомляв "Знай. ua", Трамп мріє повернути смертну кару.

"Знай. ua" писав, що Трамп в люті заговорив про найстрашнішому.