Цьогоріч у опалювальному сезоні міністерство соцполітики виплачуватиме субсидії за житлово-комунальні послуги в готівковій формі. Про це розповів міністр соцполітики Андрій Рева.

"Ми перевели частину споживачів на цю форму виплат у минулому сезоні, і досвід виявився успішним", – повідомив міністр.

За словами міністра, якщо споживачі використовували, наприклад, менше газу і заощадили, то ці гроші українці зможуть залишити собі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Субсидії в Україні
Субсидії в Україні

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Так, близько із 4 млн домогосподарств, які у минулому опалювальному сезоні отримували субсидію грошима, тільки 200 тис. не заплатили вчасно за житлово-комунальні послуги. Такі дані наводить Рева.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Андрій Рева
Андрій Рева

"Якщо у домогосподарства існує борг на суму понад 340 грн, то ми можемо застосувати санкції. Наприклад, в цьому сезоні 200 тис. домогосподарств будуть отримувати субсидію у безготівковій формі, то всі зекономлені гроші на оплату послуг ЖКГ вони отримають в кінці сезону. Субсидії виплачуються тільки після погашення боргу за послуги ЖКГ", – повідомив Андрій Рева.

Нагадаємо, українцям перетиснуть горло: Мінфін отримав доступ до особистих рахунків, проконтролюють кожного.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Мінфіну закон не писаний: особисті дані українців стануть доступні всім, гучне рішення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сумська дала Зеленському пораду року, стосується кожного українця: "Треба насаджувати".