У середу, 28 серпня, президент України Володимир Зеленський зідзвонився з німецьким канцлером Ангелою Меркель. Про це повідомив посол України у ФРН Андрій Мельник у соцмережі Twitter.

"Сьогодні відбулася 4-та за останні місяці телефонна розмова президента Володимира Зеленського та Федерального канцлера Ангели Меркель. Німеччина продовжує залишатися надійним другом і стратегічним партнером України!" - заявив Мельник.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що посол щиро подякував німецьку сторону і прес-секретаря німецького уряду Стефена Зайберта.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що Зеленський призначив нового главу СБУ Київщини: що відомо про Сергія Болдиря.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілля Ківа відкрито заявив, що збирається боротися проти України і українського народу.

Також портал Знай.uа писав, що на першому засіданні нової Ради "Слуга народу" планує призначити керівництво і прийняти ряд законопроектів, серед яких будуть зміни в Конституцію.