Відомий український музикант і політик Святослав Вакарчук, який сьогодні, 29 серпня, починає працювати у Верховній Раді дев'ятого скликання в якості народного депутата, прийшов на концерт гурту "Танок На Майдані Конго". Вакарчук не стримався - вийшов на сцену і заспівав разом із ТНМК. Про це повідомляє Hromadske.

Святослав Вакарч
Святослав Вакарч

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У концерті, який називався "ТНМК Симфо хіп-хоп", спільно із групою виступав молодіжний академічний симфонічний оркестр "Слобожанський". Це був ювілейний концерт на честь 30-річчя ТНМК. Після виконання пісні, Славко зазначив, що його не скоро знову пустять до мікрофона.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Потрібно звикати, що доступ до мікрофону у мене тепер обмежений", - сказав лідер групи "Океан Ельзи" і партії Голос, очевидно, маючи на увазі спів, а не виступи в парламенті.

Нагадаємо, у партії "Голос" Вакарчука терміново звернулися до українців: кияни знайдуть заміну Кличку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського заговорили про коаліцію з "Голосом": за Вакарчуком лишили останнє слово.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.