Юлія Тимошенко прийшла у нову Верховну раду не лише з обраними 24 депутатами, а й з новою зачіскою. Останнім часом Юлія Володимирівна носила або зібраний на потилиці пучок або хвіст – із такою зачіскою ми її бачили найчастіше. Та й її славнозвісна коса ще анітрохи не забулася. Тому не складно провести паралелі з її новою зачіскою.

Лідер партії Батьківщина на святкове засідання Парламенту IX скликання прийшла з грайливими косичками з боків та розпущеним волоссям, як розповідає Obozrevatel. Доведеться українцям звикати до нового образу Юлії Володимирівни та до «старих» косичок.

Юлія Тимошенко, Батьківщина

Не забула Юлія Тимошенко і про свій фірмовий аксесуар - окуляри. Вона почала їх носити ще в 2011 році, коли Печерський районний суд Києва розглядав справу про газові контракти. Окуляри без оправи надавали екс-прем'єру інтелігентний та “учительський” вигляд. А з часом вони стали частиною іміджу лідера Батьківщини.

Юлія Володимирівна надає перевагу дизайнерським окулярам. Вона є власницею великої кількості оправ від французьких брендів Chanel і Louis Vuitton. Середня вартість таких окулярів вражає - 300-400 доларів (8400-11200 грн).

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нагадаємо, що партія "Батьківщина" отримала 8,18% голосів виборців і в нову Верховну Раду Юлія Володимирівна змогла провести 24 депутата.

Нагадаємо, раніше Зеленський провів телефонну розмову з Ангелою Меркель

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський став лідером довіри українців

Також "Знай.ua" писав, що Коломойський зробив заяву про можливий розпуск Ради.