Представник президента Володимира Зеленського Руслан Стефанчук зайняв крісло першого заступника голови Верховної Ради України ІХ скликання.

Відповідне рішення підттримали у перший день роботи нової Ради, 29 серпня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За кандидатуру депутата від "Слуги народу" Стефанчука проголосували 330 нардепів. Проти виступили 26 депутатів з "Європейської Солідарноості", 40 утримались, ще 20 не голосували.

Руслан Стефанчук

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Що відомо про Руслана Стефанчука

Руслан Стефанчук – радник та представник Президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді. Доктор юридичних наук, адвокат, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України.

Верховна Рада

Має досвід у політичному житті країни: працював помічником нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Анатолія Матвієнка та віце-прем'єра Степана Кубіва. У 2011-2013 завідував відділом проблем розвитку національного законодавства в Інституті законодавства Верховної Ради України.

Нагадаємо, Дмитро Разумков зайняв крісло спікера у Верховній Раді.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українцям показали перші 100 днів президента Зеленського та колишньог глави держави Порошенка.

Також портал Знай.ua писав, що Юрію Луценку заборонили покидати країну.