Сьогодні, 29 серпня, у Верховній Раді IX скликання стався курйозний випадок. Коли представляли кандидатів на пост нових членів Кабінету міністрів для голосування, в залі не виявилося Андрія Загороднюка. Він кандидат від партії "Слуга народу" на посаду глави Міноборони.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після того, як розглянули кандидатуру Олексія Гончарука на пост глави уряду, збиралися голосувати за кандидатуру Загороднюка. Але в сесійній залі його не виявилося.

Дмитро Разумков, спікер Верховної Ради, кілька разів покликав його на трибуни, він звертався також і до Гончарука. Володимир Зеленський теж не очікував того, що Загороднюка немає в залі, і кілька разів перепитав: "Що?" у президії Ради.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пізніше у сесійній залі вимкнули мікрофони і з'ясували, що Загороднюку "сказали на 18:00". Після цього оголосила 15-хвилинну перерву.

Нагадаємо, раніше Дмитра Разумкова з "Слуги народу" призначили спікером: як Рада голосувала за кандидатуру Зеленського.

Також Знай.uа писав, що Стефанчук з команди Зеленського назвав головну помилку "Слуги народу".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що просте питання про "Іловайський котел" поставило Тищенка в глухий кут: "Запитайте у Зеленського".