Безпековий форум у Варшаві відбудеться без Трампа. Президент США Дональд Трамп раптово скасував свою подорож до Польщі на цих вихідних. Причиною став потужний буревій Доріан, який наближається до Флориди.

Як повідомляє телеканал новин «24», американський президент пояснив, що для нього "дуже важливо" бути у Вашингтоні в той час, коли ураган "Доріан" дістанеться до Флориди.

“Президент Дональд Трамп скасував свою подорож до Польщі на цих вихідних через буревій Доріан, який, як очікується, скоро сягне Флориди”, – повідомляє видання Bloomberg. Видання Bloomberg

У Польщі, Президент США мав зустрітись із Президентом України Володимиром Зеленським, але наразі має вагому причину для таких серйозних змін у робочому графіку.

Володимир Зеленський не зустрінеться з Дональдом Трампом у Польщі

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім зустрічі з українським президентом Дональд Трамп мав відвідати Польщу для участі в заходах, присвячених 80-й річниці початку Другої світової війни.

Окрім того, Трамп наголосив, що “головним пріоритетом є безпека і захист американського народу від урагану”. Замість нього до Варшави в суботу, 31 серпня, полетить віце-президент Майк Пенс.

Отже, така доленосна зустріч американського та українського президентів наразі є неможливою. Хоча ще напередодні радник з питань нацбезпеки США Джон Болтон висловив сподівання, що обидва президенти зможуть поговорити. За його словами, попри відсутність офіційного анонсу з цього приводу, зустріч таки мала відбутися.

Нагадаємо, раніше Зеленський провів телефонну розмову з Ангелою Меркель

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський їде у Варшаву

Також "Знай.ua" писав, що Коломойський зробив заяву про можливий розпуск Ради.