США приготувалися зустрічати потужний ураган Доріан, який за прогнозами досягне узбережжя 2 вересня в якості шторму 4 категорії.

Прогнозується, що він впаде десь між Мельбурном і Майамі. У середу стихія прорвалася через Карибське море, підірвавши Сент-Томас сильними вітрами і зливами.

Камера зняла сильний шторм, коли він пронісся над Атлантичним океаном, на північ від Пуерто-Ріко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На східному узбережжі Флориди настійно просять підготуватися до небезпечного для життя урагану. Люди масово заготовляють продукти та необхідні речі.

"Ми всі готові. І, сподіваюся, нам пощастить. Але мені здається, що на цей раз він рухається в одному напрямку. Всі ознаки того, що він сильно вдарить і буде дуже великим", – написав у своєму Twitter президент США Дональд Трамп, який скасував свої закордонні візити. У четвер стало відомо, що із-за небезпеки для країни Трамп відправить віце-президента Майка Пенси замість себе в Польщу, де намічалася зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, Зеленський їде до Варшави.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський провів телефонну розмову з Ангелою Меркель.


Також Знай.uа писав про те, що Зеленський призначив нового главу СБУ Київщини.