Копи затримали двох шахраїв, які представилися довіреними особами глави української держави Володимира Зеленського. Вони вимагали 570 тисяч доларів за сприяння у призначенні на керівну посаду в "Укроборонпромі". Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє глава Офісу президента Андрій Богдан.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Богдан стверджує, що шахраї вимагали гроші від колишнього співробітника ДП "Укрспецекспорт" за обіцянку вирішити питання про призначення його на керівну посаду в Державний концерн "Укроборонпром".

Також він говорить, що група, можливо, складалася з чотирьох чоловік, але затримали двох. Це сталося у сквері біля фонтану в районі вул. Шовковичній у 10 будинків, 20/8 в Києві.

"Місяць розводили людини, він відчув, що шахраї, звернувся із заявою в СБУ, працювали місяць, всі київські, представлялися один помічником глави офісу, інший керівником департаменту", - пише глава ОП.

За його інформацією, операцію проводили військова прокуратура спільно зі Службою безпеки України.

Поки ні прокуратура, ні СБУ про цей випадок нічого не повідомляють.

Нагадаємо, що Богдан назвав "порохоботиками" всіх, хто засудив його відпочинок у Сен-Тропе з корупціонерами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Богдан почав відзначати прямо в почесній ложі Ради.

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Богдан заснув на колінах красуні в аеропорту.