Президент України Володимир Зеленський приготував зміни для власників "євроблях". Не секрет, що кілька років поспіль вже багатьом набридли постійні зміни і невизначені стани з "бляхами". Можливо, у нового уряду є рішення для цієї задачі.

Про це свідчить законопроект, який було внесено главою держави до українського парламенту, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наголошується, що текст документа №1030 було опубліковано на порталі Парламенту вчора, 30 серпня. Зокрема, своїм законопроектом Володимир Зеленський пропонує збільшити на 90 днів термін, протягом якого власники "євроблях" зможуть розмитнити свій транспортний засіб без будь-яких грошових санкцій.

В документі прописано, що розмитнити свої автомобілі власники зможуть тільки по 100-відсотковими ставками акцизного збору. Як відомо, 22 серпня набрали чинності "драконівські" штрафи для тих власників "євроблях", які не встигли розмитнити свій транспортний засіб. Відтепер штрафи стали значно більше.

Тим українцям, які перевищили термін від 10 до 20 діб, доведеться заплатити 17 тисяч штрафу. Від 20 до 30 діб передбачено санкції в розмірі 85 тисяч. Громадяни, які перевищили допустимий строк більш, ніж на 30 діб, заплатять 170 тисяч гривень. У цьому випадку також передбачена можлива конфіскація автомобіля.

Нагадаємо, у Зеленського з'явився унікальний план на випадок атаки України: цей документ змінить все.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський запропонував позбавити грошей партії, що програли вибори: його підтримали тисячі українців.

Знай.uа писав, "Євробляхери", бережіться: "кінські" штрафи скасували тільки на словах, мало не покажеться.