В інтернеті знову висміяли президента Російської Федерації Володимира Путіна за ситуацію з "мороженщицей", яка зважилася зробити досить дивне зізнання.

В мережу кадри злив пропагандист Дмитро Смирнов у себе в мережі Twitter, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Відкрию секрет, я не проста продавчиня": "Продавчиня морозива Путіна" розповіла, чому президент двічі купив у неї морозиво", — йдеться у повідомленні.

Звернемо увагу, що зізнання стало причиною їдких коментарів з боку користувачів мережі.

"Дурите народ", "голий кроль і цирк навколо", "Здравія бажаю полковник — продавець морозива", "през*к такий же відморозок, як і ця від морозива", "Цирк з кіньми і мороженицами", "тому що робота у неї така в ФСТ", "Так тому що це ФСОшний цирк за ним їздить", — пишуть вони.

Нагадаємо, ЗСУ повідомили про нещадний обстріл на Донбасі: терористи Путіна влаштували бійню.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський висловився про Путіна, Трампа, Клімкіна, мову, полонених та нацменшин: головні тези інтерв'ю зі слугою народу.

Знай.uа писав, Зеленський присвятив деталі розмови з Путіним: "Тільки дивлячись очі в очі...".