Слідство у справі підозрюваного в катуванні активістів екс-беркутівця вимагає визнати його винним. Відомо, що прокуратура оскаржить рішення Дніпровського районного суду, який 30 серпня виправдав екс-беркутівця Андрія Хандрыкина.

Про це стало відомо завдяки повідомленням керівника групи прокурорів Валерія Смирнова, повідомляє один з українських телеканалів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Беркут
Беркут

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За його словами, звинувачення категорично не погоджується з рішенням суду і збирається подавати апеляцію.

"Ми однозначно звернемося до апеляцію, де буде професійна колегія суддів, яка - я обґрунтовано сподіваюся — прийме справедливе рішення", - зазначив Смирнов.

Прокурор додав, що суддя вийшла за межі процесуальної ролі арбітра", коли не надав стороні обвинувачення, права реплік під час судових дебатів у справі.

Нагадаємо, Рябошапка міцно взявся за чиновників: генпрокурор озвучив план по посадці.

Як повідомляв Знай.uа з Кварталу 95 пішов, а жарти залишилися: Зеленський з гумором розповів про свої 100 днів президентства.

Знай.uа писав, Радуцький приніс Супрун публічні вибачення: "Мені соромно".