Лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук приїхав у рідне місто Львів, де вже встиг заспівати з вуличними музикантами, а також відвідати будинок, в якому він народився і виріс.

Зворушливими кадрами фронтмен групи "Океан Ельзи" поділився у своєму профілі в Instagram.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

"Україна, Львів, Тролейбусна 14 123 квартира. Тут я прожив від майже нуля до семи років)", - написав у публікації Вакарчук.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Святослав Вакарчук заявив, що народні депутати готові працювати "стільки, скільки буде потрібно" в перший день роботи нового парламенту. На питання про парламентську коаліцію зі "Слугою народу" політик відповів негативно.

Як повідомляв портал Знай.uа, голова політичної ради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук будуть спільно працювати в одному парламентському комітеті.

Також портал Знай.uа писав, що головою фракції політичної партії Святослава Вакарчука "Голос" став відомий журналіст Сергій Рахманін.