Володимир Зеленський, президент України, розповів в інтерв'ю телеканалу 1+1, як змінилася його дружина Олена після того, як стала першою леді країни.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Їй складно, тому що дуже відповідальна, навіть більше ніж я. Розбирає кожну деталь. Відчуває дискомфорт, так як не любить, коли про неї говорять, навіть коли добре. Я раджуся з нею, так як має дуже тверезі думки. Кожному потрібні люди, які говорять правду. Треба бути "в теплій ванні", особливо, коли ти президент України, або будь-яка інша відповідальна особа, це дуже важливо", - пояснив Зеленський.

Олена ж зазначає, що намагається бути гідною дружиною і хоче робити те, що виявиться корисним для людей.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Є такі виклики, коли я повинна виходити із зони комфорту. Почала читати менше коментарі і філософськи ставитися до критики. Спілкування, вихід у світ - це необхідна складова статусу дружини президента. Я намагатимуся робити це якомога краще. Зараз в процесі розробки своєї програми. Будемо робити щось дійсно корисне для суспільства", - ділиться Олена Зеленська.

Нагадаємо, раніше Олену Зеленську пробило на відвертість після Ходи Гідності: "Немає слів...".

Також Знай.uа писав про вибух під Радою, Кравець з "Квартал 95" продовжила справу Зеленського і пияцтво президента.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кошовий з "Квартал 95" зворушив мережу фото зі своїми дочками: "Татусеві красуні".