Український актор і шоумен, а віднедавна й керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий є улюбленцем публіки. Кошовий успішний не тільки в медіа-шоу, але і в особистому житті. Разом з дружиною Ксенією він виховує двох доньок: 11-річну Варвару і 4-річну Серафиму.

Нещодавно комік показав своїм фанатам у соціальній мережі Instagram нове фото своїх доньок.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На ньому зображені Варвара та Серафима, одягнені в красиві сукні. Обидві дівчинки були нафарбовані, а у молодшій помітили не те фату, не то вуаль.

"До свята готові", — йдеться у підписі під фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фанати не пройшли повз публікації і тут же почали її коментувати: "Боже які красуні", "Як таке можливо, щоб дівчатка взяли все найкрасивіше від батьків, красуні", "Красуні", "Дітки цукерки", "Чудові дівчата. Добра вам і здоров'я!".

Нагадаємо, Олена Зеленська "дала добро": розкрита правда про таємне заняття дружини Кошового з Кварталу 95.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Кошовий з Квартал 95 закохався вдруге: як побачив її, аж очі витріщив.

Також Знай.ua" писав про те, що мер Дніпра отримав на горіхи від "Квартал 95": "Вз'**в нашого Борюсика".