У шоу "Вечірній квартал" не зраджують традиції висміювати негативні риси політиків. Так, на нещодавньому шоу "Кварталу" один з головних героїв був мер Дніпра - Борис Філатов. Сцена показує чиновника, яке не добудував місто.

Відео з'явилося у мережі на офіційному YouTube-какалі студії "Квартал 95".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Користувачі соцмереж почали активно поширювати відео. "Вже бачили, як Квартал 95 роз*бав нашого Борюсика? Про міст, по якому потрібно бігти, мені особливо сподобалося", - написавши дніпровський журналіст і блогер В'ячеслав ПоЄздник.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Артисти висміяли мера міста, який на будівництві мосту вкрав "дохераліард" доларів, при цьому не зміг навіть побудувати дороги і лікарні. Дружина міра при цьому вичитує чоловіка за те, що у дворі просто неба стоїть 4 куби вкрадених з бюджету доларів, які вже почали розтягувати собаки.

Нагадаємо, промову Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенком: різниця очевидна.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленському дорого обійдеться обмін полоненими: на що піде президент заради українських моряків.

Також Знай.uа писав, Зеленський вирішив роздавати пенсії направо й наліво: до чого тут ізраїльтяни.