Під час урочистостей, присвячених Дню Незалежності України, перша леді Олена Зеленська вийшла на публіку в ніжній сукні білого кольору, створеній українським брендом PICO.

Українські ЗМІ навели справки щодо цього бренду та з’ясували, що його засновницею та дизайнеркою є Ксенія Кошова – дружина коміка Студії "Квартал 95" Євгенія Кошового. Інформацію передає інтернет видання "Діалог.UA".

Стало відомо, що дружина Володимира Зеленського напередодні запланованих урочистостей звернулася до Ксенії Кошової і попросила в дуже стислі терміни пошити сукню. У дизайнерки було лише декілька днів, щоб справитись із завданням і, як бачимо, їй це вдалось на відмінно.

Олена Зеленська в сукні від Ксенії Кошової

Сама Ксенія Кошова не розповідає про це нічого, а також взагалі не афішує факт, що вона дружина актора Кошового. На запитання журналістів про те, чому саме до неї звернулася із таким важливим замовленням перша леді, Ксенія відповіла, що їхні чоловіки раніше працювали разом. І добавила, що її чоловік актор.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Та все ж незабаром Ксенії Кошовій довелося зізнатися, хто насправді є її чоловіком. За її словами, вона не бажає користуватися славою чоловіка, тому й не любить про це розповідати.

Нагадаємо, раніше стало відомо про першу у світі космічну армію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці дали відповіді соціологам щодо своїх політичних вподобань.

Також "Знай.ua" писав, що Стефанчук з команди Зеленського назвав головну помилку "Слуги народу"