Зеленський напився в перші 100 днів президентства, все йде за планом: "На ногах стояв!"

Український президент Володимир Зеленський встиг напитися в перші сто днів свого правління.

Про це гарант розповів у спецпроекті "100 днів президента", показаному в суботу на телеканалі "1+1". На питання Станіслава Боклана, який запитав у Володимира Зеленського чи напивався він після свого обрання, президент України відповів нехай після деякої паузи, але відверто: "Було, але на ногах стояв!".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Вибух під Верховною Радою, Україна у скорботі: відео

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

В українській столиці на площі Конституції вшанували пам'ять нацгвардійців, які 4 роки тому загинули в результаті вибуху бойової гранати під Верховною Радою.

Вшанувати пам'ять загиблих прийшли рідні та близькі військовослужбовців, а також спікер парламенту Дмитро Разумков.

Олена Кравець з "Квартал 95" продовжила справу Зеленського: "Вже понад півмільйона"

Відома українська комічна актриса студії "Квартал-95" Олена Кравець з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна як у кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Ломаченко-Кемпбелл: як наш Василь третій пояс чемпіона вирвав, найкращі кадри бою

Як відомо, український боксер Василь Ломаченко в ніч на 1 вересня, за одноголосним рішенням суддів переміг британця Люка Кемпбелла. Так, українець об'єднав три чемпіонські титули у легкій вазі. Тепер Василю належать пояси WBA, WBO та WBC.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка"

Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський у питаннях, які мають державне значення, радиться з першою леді, а саме своєю дружиною Оленою. Про це він розповів у програмі "100 днів президента України", який транслювався у суботу, 31 серпня, ввечері на телеканалі відомого олігарха Ігоря Коломойського "1+1".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський