США виявляють величезний інтерес до енергетичних проектів України та Польщі, які спрямовані на створення альтернативних шляхів доставки газу в Україну.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідну заяву зробив міністр енергетики США Рік Перрі на офіційній сторінці в Facebook.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Меморандум про співпрацю США, Польщі та України є надзвичайною перемогою для енергетичної та економічної і національної безпеки всіх трьох країн", зазначив він.

Міністр США досить позитивно охарактеризував також зустріч з главою РНБО України Олександром Данилюком.

"Мав продуктивну зустріч з секретарем РНБО України Олександром Данилюк омі новим міністром енергетики України Олексієм Оржелем. США готові допомогти Україні досягти її повного потенціалу в сфері енергетики з допомогою американських технологій, ресурсів і підтримки", зазначив міністр енергетики США.

Також віце-президент США Майкл Пенс досить високо оцінив зближення інтересів України та США в енергетичній сфері. Зокрема, він особливо відзначив підтримку Сполученими Штатами незалежності України в енергетичному питанні.

The Memorandum of Cooperation between the U.S.A., Poland, and Ukraine is an amazing “win” for the energy security, the economic security, and the national security of all three countries.

Geplaatst door Secretary Rick Perry op Zaterdag 31 augustus 2019

Нагадаємо, Зеленський вразив подробицями зустрічі з польським колегою Дудою.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем.

Також Знай. ua писав, що президент Німеччини Штайнмайер схилив голову перед жертвами Другої світової.