Майк Пенс, віце-президент США, передав Володимиру Зеленському, президенту України, привітання з успішним початком роботи в якості українського гаранта від Дональда Трампа, президента США.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я хочу вас привітати. Дуже приємно з вами познайомитися. А також привітати вас з дуже сильним стартом як президента України від президента Дональда Трампа", - повідомив Пенс на зустрічі із Зеленським у Варшаві. Трансляцію здійснював телеканал Fox News.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрівся з віце-президентом США: "Не хочеться чекати 5 років", відео.

Також Знай.uа писав, що як пройде зустріч Зеленського з Трампом, президент вдався в подробиці: "Дайте нам трошки".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що інтерв'ю Зеленського Боклану з "Слуги народу" захейтили в мережі: "Актор дуже добре зіграв президента".