Другий день візиту українського президента Володимира Зеленського до Польщі почався із зустрічі з лідером Грузії.

Цю інформацію повідомила прес-служба президента України.

Варто відзначити, що Саломе Зурабішвілі зустрічається з Володимиром Зеленським не вперше. 20 травня вона була присутня на інавгурації в Києві.

Другий день Зеленського в Польщі

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, український президент приїхав у Польщу в рамках меморіальних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни. Зеленський міг вперше зустрітися у Варшаві з президентом США, однак Дональд Трамп скасував візит через ураган "Доріан".

Анджей Дуда, Володимир Зеленський

Із Саломе Зурабішвілі президент України обговорював торговельно-економічне співробітництво, безпеку і оборону. Також лідери домовилися "найближчим часом здійснити взаємні візити на вищому рівні".

Нагадаємо, що Зеленський влаштує пекло депутатам-корупціонерам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розв'яже руки полякам.