Відомий активіст Юрій Федун опублікував на своїй сторінці в Facebook допис, в якому закликав звернути увагу на сепаратистські висловлювання “слуги народу” Тетяни Гайдамаки. Він заявляє, що після того, як подія набрала розголосу, Гайдамака одразу ж видалила свої сторінки із соціальної мережі. То ж наразі її допис недоступний для перегляду.

Допис Юрія Федуна

“Познайомтеся з харьківською активісткою Зекоманди. Тетяна Юріївна Гайдамака! (20.09.1988 г.р. Харьковская обл, г. Валки, ул. Кирова, д. 85). Читайте самі, що пише ця сепарська потвора і висновки теж робіть самі. P.s.2 сторінки цієї кралі, були нею видалені з ФБ після розголосу. Це був не бот і не фейкові сторінки.”, – написав Юрій Федун. Юрій Федун

Юрій Федун опублікував скріншоти її спілкування із коментаторами. Читачі вражені нахабністю людини із команди Зеленського і не розуміють, як вона собі таке дозволяє. Підґрунтям суперечки, що виникла, є події на Донбасі та статус ветеранів АТО.

Коментарі Тетяни Гайдамаки

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментарі Тетяни Гайдамаки

Коментарі Тетяни Гайдамаки

“Їх туди ніхто не кликав, самі поперлися за бабки бухати в окопи. Так що собаці собача смерть. А інших паДріотів пересаджати. Щоб не повадно було. Херої, блін. ”, - прокоментувала Тетяна Гайдамака. Тетяна Гайдамака.

Українці обурені, що у новій Верховній Раді тепер сидить така людина і не розуміють, хто міг за неї проголосувати.

Нагадаємо, раніше у Польщі емоційно звернулися до світових лідерів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "слуг народу" Зеленського просять не забувати обіцянок.

Також "Знай.ua" писав, що українські військові розбили окупантів під Авдіївкою.