Відомий український бізнесмен і з нещодавнього часу політичний експерт Андрій Пальчевський звернувся до своїх глядачів в мережі. Так, експерта цікавить зв'язок президента України Володимира Зеленського та олігарха Ігоря Коломойського.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Однак, повних імен Пальчевський все таки не назвав, а позначив їх своїми короткими назвами, "громадянин Ігор К. з Дніпра" та "пан "З" з Києва". Про це стало відомо завдяки публікації бізнесмена в Telegram-каналі "ПАЛЬЧЕВСЬКИЙ".

"Андрій Пальчевський з вами, поки вся країна думає яким же чином простий громадянин України з міста Дніпра Ігор К. вгадав майже повністю склад уряду, виникає друге питання чи вгадав Ігор К. за підтримки пана "З" з Києва. Або другий все-таки рано чи пізно скрутить йому ласти? Велике питання." - заявив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, українцям помножать пенсію в десять разів: хто ці щасливчики.

Як повідомляв Знай.uа запалили як в старі-добрі вчителі в Дніпрі влаштували танцювальний флешмоб.

Знай.uа писав, прийняті закони, посвідчення Порошенка та бандуристи: підсумки першого засідання Верховної Ради.