Володимир Зеленський, президент України дав розпорядження уряду і парламенту покласти початок масштабної приватизації в країні. Про це передає Telegram-канал Klymenko Time.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перший конкурс з продажу великого об'єкта заплановано не пізніше 1 квітня 2020 року.

"Банки повинні бути продані в першу чергу. Я хочу, щоб 10 великих системних банків зайшли в Україну", - сказав Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України, ще в кінці липня, до того, як він вступив на посаду.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гончарук також пропонує продати моноритарні частки (до 49%) "Укрзалізниці" і "Укрпошти".

Арсеній Яценюк, екс-прем'єр, теж озвучував плани продати державне майно. Однак, він знаходив причини, які зупиняли його цим зайнятися: війна, відсутність правоохоронної системи, низька інвестиційна привабливість.

Нагадаємо, раніше слід Балоги у "підставі" для Зеленського: журналісти надали відеодоказ.

Також Знай.uа писав, що українцям показали, куди дівається держбюджет: як Бамбизов та Южаніна поповнюють "касу" Порошенка.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про що мріють мільйони: "І живе з чистою совістю".