В одному з офісів на вулиці Банковій були затримані шахраї, які під виглядом довірених осіб президента України вимагали хабар у $570 тис.

Цю інформацію повідомили в Державному бюро розслідувань.

За словами слідчих, вдалося схопити групу з чотирьох осіб які, представляючись довіреними особами Володимира Зеленського, вимагали $570 тис. від колишнього співробітника "Укрспецекспорту" за сприяння в призначенні на керівну посаду в концерн "Укроборонпром".

поліція
поліція

"Чотири людини були затримані під час передачі частини коштів у розмірі $250 тис. Затримання відбулося в Києві в одному з офісів по вул. Банковій напроти будівлі Офісу Президента України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Військова прокуратура. Оперативне супроводження – СБУ. Зараз готується вручення затриманим повідомлення про підозру та подання до суду клопотання про обрання їм запобіжного заходу". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Злочин кваліфікували за статтею "Шахрайство в особливо великих розмірах". Вона передбачає від 5 до 12 в'язниці з конфіскацією майна.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос опублікував відео, на якому можна зробити висновок, що один із затриманих може бути членом політради політичної партії "Єдиний центр", яку очолює народний депутат Віктор Балога.

"Прізвище, ім'я, по батькові?.. Іванчук Олександр Олексійович, восьмого, дев'ятого 1960 року народження", – каже на відео правоохоронець у ході опитування одного з затриманих.

Geplaatst door Анатолій Матіос op Vrijdag 30 augustus 2019

Нагадаємо, раніше Зеленський визначився з кандидатом на пост прем'єра: хто займе місце Гройсмана.

Також Знай.uа писав, що таємний радник президента випхає Гройсмана з крісла.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Абромавічус з команди Зеленського показав, яку спадщину залишили "свинарчуки".