У Кабінеті міністрів заявили, що з 2 вересня включно засідання будуть проводитися у закритому форматі.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ми трохи змінимо підходи в роботі уряду... Засідання уряду не повинні перетворюватися в шоу. І це дуже важливо, тому ми змінимо формат їх проведення", – пояснив на засіданні Кабміну Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Спочатку ми будемо працювати з міністрами в нормальному режимі, який є адекватним для країни, на території якої ведуться бойові дії. Але після засідання уряду будемо виходити до преси і спілкуватися про те, які рішення прийняті і чому", - підвів підсумок Гончарук.

Нагадаємо, раніше слід Балоги у "підставі" для Зеленського: журналісти надали відеодоказ.

Також Знай.uа писав, що українцям показали, куди дівається держбюджет: як Бамбизов та Южаніна поповнюють "касу" Порошенка.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про що мріють мільйони: "І живе з чистою совістю".