У прес-службі партії Святослава Вакарчука "Голос" повідомляють, що якщо Міністерство з питань ветеранів об'єднається з Мінестерством тимчасово окупованих територій, то це може спричинити за собою проблеми для спільнот ветеранів.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У "Голосі" вимагають переглянути рішення про це об'єднання. На їх погляд, остаточне рішення Кабмін прийняв поспішно, і це може призвести до проблем серед ветеранської громадськості.

Леся Василенко, нардеп від партії "Голос" сказала, що створення міністерства відбувалося з величезним трудом. Об'єднання відкине Україну на кілька років назад. Співробітники суміщеного відомства будуть працювати над адміністративними питаннями, а не займатися проблемами своїх підопічних.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для Оксани Коляди, як зазначили в "Голосі", це теж може стати викликом. За умов об'єднання, як вважають в "Голосі", нове минестерство зможе розпочати роботу не раніше середини 2020 року.

Нагадаємо, раніше у Станиці Луганській почнуть важливе будівництво: Зеленський попередив українців, ВСУ напоготові.

Також Знай.uа писав про субсидії при Зеленському: українцям розповіли, як отримати компенсацію за комуналку.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський розкрив подробиці "нашіптувань" Богдана: "Невгамовний".