Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок став відомий після скандалу з президентом Зеленським, який назвав його "розбійником" і "чортом". Проти нього розпочато розслідування.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поліція розпочала досудове розслідування можливого нападу секретаря Бориспільської міськради на громадського активіста.

Напад стався 29 серпня в приміщенні Бориспільської міськради. Правоохоронці не називають ім'я нападника, однак цілком можливо, що ним є саме Ярослав Годунок - чиновник, якого президент Володимир Зеленський називав "чортом" і "розбійником" і погрожував при цьому "подзвонити Баканову".

На це вказує ряд непрямих ознак. По-перше, саме Годунок вказаний на сайті Бориспільської міськради як секретар.

По-друге, він сам іронізує під постом про розслідування на Facebook-сторінці поліції Київської області, називаючи активіста "сепаратистом".

На даний момент розпочато досудове розслідування за ст. 125 ККУ (нанесення легких тілесних ушкоджень). Поліції вже вдалося опитати свідків події та вилучити відеозапису і подати в суд клопотання про отримання тимчасового доступу до медичної документації та подальшому призначенні судово-медичної експертизи.

В поліції готують проект підозри для подальшого направлення в прокуратуру і оголошення підозри нападникові.

Нагадаємо, Кличко відповів на мем Богдана "дзвінком до біса".

Як повідомляв Знай. ua, залишається при Зеленском, але його повноваження витікають, як вода.

Також Знай. ua писав, що "разбойник" Годунок побив переселенця з Донбасу прямо в будівлі міськради.