Відомий журналіст і блогер Михайло Шнайдер постібався на своїй сторінці у Фейсбук над Іриною Геращенко.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Меняются Лица. Меняются Должности. Только привычка остаётся Навсегда.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 2 september 2019

Зокрема, він висміяв, що Ірина Геращенко щоразу намагається з чийогось піджака струсити лупу, а когось просто стріпнути від пилу. Шнайдер знайшов раритетну фото, де Геращенко стріпує із лацкана Ющенка невідомі речовини в далекому 2005 році, а у новій Раді вже обрала свого фаворита - стріпує з лацкана піджака лідера "Голову" Святослава Вакарчука.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Змінюються обличчя. Змінюються посади. Тільки звичка залишається оазавжди", - підписав фотоколаж Шнайдер.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У коментарях соратниця Порошенка отримала шквал критики від українців. У своїх висловлюваннях користувачі мережі не підбирали слів.

"Пилесоска", "Їй би в хімчистці працювати, а вона в Раді заблукала ..", "На цьом її кар’єра і робилася", "Шукає собі нового господаря", "Мастерство не проп’єш)))", "перейшла вже на молодих, старі вже не в її смаку", - писали під постом.

Нагадаємо, Зеленський напився в перші 100 днів президентства, все йде за планом: "На ногах стояв!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."