Відомий політтехнолог Сергій Гайдай поділився міркуваннями про "класичний договорняк" президента Володимира Зеленського. Зокрема він розповів про Кабмін, Раду, Гончарука і Авакова.

"Мабуть, так склалося в оточенні президента, що саме ця людина здалась президенту найбільш адекватною", - каже політтехнолог.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Гайдая, це якась середня ланка великої системи, поки вони не зробили великої кар’єри. Взагалі, коли людина займає перші щаблі - про неї мало хто знає.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Якщо питати мене, то першою вимогою буде - немає досвіду в управлінні державою. Не знаю, кому потрбен той досвід", - зазначає він.

Якщо хочемо, щоб було по-новому, треба, щоб людина не мала досвіду в цьому.

"У нас є шанс стати іншою країною. Раніше ми будували країну лузерів, яка спочатку свого існування була корупційною, гнилою, яка дає можливості невеличкому правлячому класу. Але всім іншим можливостей не дає", - підкреслив політтехнолог.

Гайдай пропонує демонтувати застарілу систему. І пригадав, як із Миколою Катеринчуком вивчали досвід Балтії. Побували у Вільнюсі. Там був бідненький район, як шанхай. Їх знесли повністю і збудували на їх місці бізнес-центр.

"От так би у нашій державі знести все зайве, як зносять хмарочоси і збудувати щось нове. Мені дуже прикро, що всі люди, починаючи з Зеленського, переїжджають, більше ніхто нікуди не переїжджає", - каже Гайдай.

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, як повторити успіх Туреччини в Україні: автобани, аеропорти, плотини - і це тільки початок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."