Новий прем'єр-міністр України Олексій Гончарук задекларував 1851000 гривень доходу за 2018. Відповідні дані містяться у його електронній декларації.

Так, 1789000 972 гривні Гончарук вказує як "дохід від заняття підприємницькою діяльністю", а ще 60 000 772 гривні - заробітна плата у громадській організації "Офіс ефективного регулювання".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На банківських рахунках глави Кабміну міститься 158000 361 гривень, 84000 36000 доларів і євро, ще 100 000 гривень зберігається готівкою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Крім того, згідно з декларацією, Гончарук не володіє нерухомістю і живе в орендованій квартирі. Він зареєстрований у квартирі брата у Чернігові.

Прем'єр пересувається на особистому авто Jaguar X-Type 2007 року.

Крім того, Гончарук зазначив членство у громадських організаціях "Сила людей", "Офіс ефективного регулювання", "Важливі люди" і в Національній асоціації адвокатів.

Нагадаємо, автопарк слуг народу показали до дрібниць, запорожців від Зеленського поки не видно.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, новий прем'єр Гончарук вирішив долю найбільшого багатства України.

Також "Знай.uа" писав, молоденька міністр освіти "блиснула" розумом у мережі, фото.