Стало відомо, що нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко досить емоційно прокоментував можливість ухвалення законопроекту №1014 про закріплення повноважень президента призначати директора ДБР та голови НАБУ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Так, за словами скандального народного депутата, цей законопроект перетворює президента Зеленського "монарха". Стрім засідання Верховної Ради вів телеканал "Рада".

"Під гарним видом дійсно важливої справи ліквідації інституту депутатської недоторканності, ліквідації поділу на "государів і холопів" вони хочуть протягнути кілька інших речей, які вже не такі правильні. Це м'яко сказано. Це і те, що зараз розглядається - фактично пропонується "вбити" незалежність антикорупційних органів - НАБУ та ДБР. Про це йде мова. Якщо це не так, то у мене просте питання - чому він не вніс у текст згадка про незалежність відбору кандидатів директора ГБИ і НАБУ. Якщо це не про авторитарну владу.... Друге питання: президента України обрав народ України на спеціальні повноваження, коли громадяни України обирали Володимира Зеленського президентом - цих повноважень у президента не було. Якщо навіть зараз ми хочемо це розглядати, то це можна розглядати тільки для наступного президента України... Мені здається, що Володимир Олександрович переплутав своє ім'я - він повинен бути Володимиром Володимировичем. Нам він не потрібен! Громадянам України потрібен український президент. Нам не потрібен путінізм - він же збирає на себе всі повноваження... Вибачте, це хто? Монарх?" - заявив Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, що українці жорстко заткнули озвірілого Гончаренко.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальний Гончаренко "споює" одеситів.

Також портал Знай.ua писав, що Гончаренко влаштував істерику в ефірі 1+1.