Кожен робочий день новообраної Верховної Ради дає нам нових героїв. Якщо 29 серпня «зіркою» стала член партії «Слуга Народу» Ліза Богуцька, яка в листуванні злякала всіх майбутнім «путчем», то 3 вересня лаври першості отримала її колега по фракції Олена Криворучкіна.

Як вже повідомляв Знай.ua, соратницю Зеленського зловили в парламенті за листуванням з «коханим», з яким вона хотіла займатися любов'ю щодня. Після того, як це стало надбанням громадськості, багато хто встав на сторону жінки, хтось навпаки засудив за те, що вона займається особистими справами на роботі.

«Я не тільки депутат, я в першу чергу людина, - відреагувала Криворучкіна на публікацію свого листування у себе на сторінці в Facebook. - Я кохаю, подорожую і дихаю. Що ж тепер вся Україна знає, що у мене є відносини».

Олена Криворучкіна любить подорожувати

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також вона додала, що спілкувалася зі своїм чоловіком в офіційну перерву і побажала всім небайдужим не заздрити.

Фото в студію

У той же час, кореспондент Знай.ua також зняв листування депутатки під час розгляду законопроекту щодо скасування адвокатської монополії. Цього разу вона комусь відсилала свої фотографії з проханням вибрати кращу.

Депутатка любить не тільки листуватися, а й фотографуватися

Прочитати адресата дуже складно. Це може бути, як і прізвище, так і «Сонечко». Але стверджувати не беремося.

Мабуть, новообрані депутати ще не звикли до такої уваги преси і тому ловляться на такого роду листуванні. Хоча варто відзначити, що є й такі, які вже зараз, розуміючи присутність фотографів, прибрали на телефонах яскравість або прикривають свої апарати рукою, як наприклад, спортсмен і член партії «Слуга Народу» Жан Беленюк.

Краще прикрити телефон від настирливих фотографів і зацікавлених сусідів

Нагадаємо, Верховна Рада скасувала депутатську недоторканність після слів Зеленського: "Час на звалище..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський розповів про підводні камені зняття недоторканності

Також Знай.ua писав, Богдан влаштував запеклу бійку із депутатом Порошенка.