Представники попередньої влади отримують попередження від окремих співробітників прокуратури про прийдешні корупційних розслідуваннях і затримання.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі "Шаурма Зеленського".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами джерела, прокурори, симпатики екс-президенту Петру Порошенко і його команді, просять тих покинути Україну і виїхати в країни, які не видають українських громадян за процедурою екстрадиції.

"З'явилися перші "розстрільні списки". За нашими даними, "добрі люди" в прокуратурі вже обдзвонюють друзів Порошенка з пропозицією терміново виїхати на кілька місяців з країни, інакше ті сядуть. Рекомендують їхати в країни звідки не видають - Великобританію та Ізраїль", - пишуть на каналі.

Також були згадані найближчі "цілі" розслідувань правоохоронців, за даними джерела, будуть переслідувати тих представників влади, які отримували аграрні дотації від держави.

Нагадаємо, пікантний кадр з Ради збентежив українців.

Як повідомляв Знай.uа ваш чоловік - не Юлій Цезар, пам'ятайте: Педан вказав на помилку, яка зруйнувала тисячі сімей.

Знай.uа писав, директор каналу здав парочку з потрухами: "У Варнави з Притулою хімія на сексуальному рівні".