Президент України Володимир Зеленський отримав заробітну плату за серпень. Однак цікаво, що глава Офісу президента Андрій Богдан отримав майже удвічі більше за Зеленського.

Про це йдеться у звіті Державного управління справами, передають Українські Новини.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Заробітну плату Президента України Зеленському В.О. в серпні 2019 року нараховано в розмірі посадового окладу – 28 000 гривень. Інших складових зарплати (надбавок, премій тощо) Президенту не встановлено", - сказано в ньому.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому з нарахованої зарплати виплачено 5 460 гривень податків і зборів, тому отримав Володимир Зеленський за серпень 22 540 гривень зарплати. Зарплата Богдана за серпень становить майже 40 тисяч грн.

"Посадовий оклад - 16 919 гривень, надбавка за вислугу років - 4 568 гривень, надбавка за роботу в умовах режимних обмежень - 2 743 гривні, надбавка за інтенсивність праці - 8 743 гривні та інші виплати (за період службових відряджень, премія, індексація грошових доходів) - 6 901 гривня", - сказано у відповіді.

Заступники керівника Офісу Олексій Гончарук та Юрій Костюк також отримали у серпні зарплату вище, ніж у Зеленського - 32 399 і 31 724 гривні відповідно. Найнижчі зарплати з керівництва Офісу в серпні були у Кирила Тимошенко - 26 407 гривень і у першого заступника Сергія Трофімова - 25 716 гривень.

Нагадаємо, Порошенко в черговий раз відмахнувся від ДБР, на допит не збирається: "Я працював".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Гончаренко з партії Порошенка привиділося, накинувся на Зеленського: "Володимир Володимирович".