Екс-президент і глава партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко пояснив ситуацію з допитом в Державне бюро розслідувань (ДБР), на який він 3 вересня не прийшов. Про це пише "Країна".

Як відомо, Порошенко викликали у справі про зловживання владою при скасуванні в 2016 році рішення голови однієї з місцевих РДА в Миколаївській області.

Читай Знай.иа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Їдьте в ГБР, там і запитайте!" - зухвало висловився політик.

Потім Порошенко повернувся і додав, що "ДБР створено неконституційно і має ознаки політичних переслідувань".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Порошенко в Раді

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я зараз працював у Верховній Раді. І на сьогоднішній день, особливо після нинішнього рішення (Ради про початок перепідпорядкування ДБР президенту, - ред.) є підтвердження, що ДБР створено неконституційно. І воно має всі ознаки політичних переслідувань", - сказав лідер "ЄС".

Нагадаємо, Пальчевський розніс Порошенка після зняття недоторканності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Романенко порівняв Зеленського з Порошенком на прикладі Польщі.

Також портал Знай.uа писав, в які комітети увійшли Порошенко, Вакарчук і Тимошенко.