У мережі показали, чим займається син прем'єр-міністра Росії Дмитра Медвєдєва Ілля. У свої 24 роки він має громадянство Америки та володіє мережею заправок та супермаркетів у США.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ілля відучився на батьківщині, в МДІМВ. Причому на бюджет, як переможець однією Олімпіади. Він вирішив піти по стопах свого батька, ставши юристом. Крім того відомо, що син Медвєдєва відмовився від роботи у державній компанії. Це й не дивно, маючи такий бізнес у США.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зазначимо, що сам прем'єр Росії неодноразово заявляв: "Жахнем ракетами по Америці". Однак чи дійсно такі заяви мають сенс, коли у його власного сина стільки майна в Америці.

Володимир Путін
Володимир Путін

Варто додати, що президент РФ на відміну від прем'єра оберігає усю інформацію про власних дітей. Подейкують, що у нього є дві доньки від попереднього шлюбу. Також є інформацію, що двоє дітей йому народила колишня гімнастка Аліна Кабаєва.

Нагадаємо, Разумков забув привітати школярів з Днем знань: знайшов декого важливішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Разумков поділився враженням про перше засідання Ради: "Поспали по 3 години й готові".